RobdeVries.net | RobdeVries.info | RdeVries.net

uit Enschede

zondag, 24 juli 2016 16:09

Verdronken in bier

Agent: “Mevrouw, helaas is uw man verdronken in een fust bier in het café gisteren.”
Vrouw: “Heeft hij erg geleden?”
Agent: “Wij denken van niet. Hij is er drie keer uitgeklommen om te plassen en toen was hij redelijk vrolijk.”

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 11 augustus 2015 07:16

Bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt:
"Kan uw hond nog meer kunstjes?"

"Jazeker," zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen."
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets. "Het is ook altijd hetzelfde met jou!" schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor."

Gepubliceerd in Moppentrommel
donderdag, 02 juli 2015 22:33

Man en een grote kever in een cafe

Een man komt een kroeg binnen en bestelt een biertje en een biertje in een leeg cola-dopje. "Vreemd", denkt de barkeeper, maar zet de bestelling op de bar. De man haalt een enorme kever uit zijn zak. Die wandelt naar het bierdopje toe, zet het aan zijn mond en begint te drinken. "Wat een grote kever!", zegt de barkeeper. "Hoe kom je daar nou aan?" "Nou, mijn zwager Joop en ik gingen elk jaar op safari naar Afrika en op een dag waren we verdwaald.

Na zes dagen zwerven kwamen we eindelijk in een dorpje bij het Malawi meer. Dat dorpje heette... Ehm, dat dorpje heette..." Hij buigt zich naar de kever en zegt: "Joop! Hoe heette dat dorpje ook alweer waar jij die dochter van die tovenaar had liggen douwen?"

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 16 juni 2015 08:39

Snelheid

Twee studenten zitten in een café te praten over wat het snelste is op aarde. De ene student zegt:
" Bliksem is het allersnelste op aarde. Het komt helemaal vanuit de lucht en slaat nog geen seconde later in. "
Dan zegt die andere student:
"Nee hoor, licht is het allersnelste op aarde. Je zet een lichtknopje om en gelijk springt de lamp aan. "

Inmiddels is er een dronken man bij komen staan.
"Nee, " zegt die dronken man, " diarree is het snelst. Laatst stond ik in dit café en voelde ik het opborrelen. Ik liet m'n biertje staan en ging als de bliksem naar huis. Ik rende naar de WC en nog voor ik het lichtknopje had omgezet, zat m'n broek vol ."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 mei 2015 11:19

Biertje?

Een man loopt een café binnen met zijn laatste 50 euro . hij bestelt daar voor zijn laatste geld een blad bier. Hij drinkt deze op, hij loopt daarna stom dronken naar buiten. Bij een weiland met prikkeldraad, hangt hij over het prikkeldraad om daar over te geven. Dan komt er een homo voorbij.Die denkt: "Dit is mijn kans!"

De homofiel trekt de broek van de overgevende man omlaag, doet zijn ding en trekt de broek weer omhoog. De homo vond het toch wel zielig om niets te geven voor zijn genot en steekt 50 euro in de man zijn kontzak. De man komt bij en voelt daar het briefje van 50 euro in zijn zak. Hij loopt weer het café binnen en besteld weer voor 50 euro bier. Hij drinkt het op en weer zat loopt hij het café buiten. Bij hetzelfde weiland wordt er weer zo ziek.

Dezelfde homo komt weer voorbij en denkt dit is mijn GELUKSDAG! Hij trekt weer bij de man de broek omlaag en doet zijn ding. Als hij klaar is, gaat de broek weer omhoog en er word weer 50 euro in de man zijn kontzak gestoken. De man komt weer bij en voelt in zijn kontzak. Hij gaat het café binnen en bestelt deze keer voor 50 euro cola, de barman vraagt:
"Hoezo wil je nu cola, net had je voor hetzelfde geld bier besteld."
"Ja," zegt de man: "Maar van jouw bier krijg ik zo'n schralen kont

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 05 augustus 2014 11:20

Drie stotteraars zitten in een café

Drie stotteraars zitten in een café. Zegt de een tegen de anderen:" G-G-geintje, w-w-wie kan b-b-bestellen zonder te s-s-s-stotteren hoeft niet te b-b-betalen, degene d-d-d-die w-w-wel stottert b-b-betaalt!" De serveerster komt aanlopen en vraagt aan de eerste wat hij wil drinken: "cola", antwoordt deze. De serveerster vraagt het aan de tweede: "sinas", is nu het antwoord. De serveerster vraagt het aan de derde: "koffie", zegt deze, ook zonder te stotteren. De serveerster vraagt: "espresso of cappuccino?" Waarop de stotteraar antwoordt: "r-r-r-rotwijf!"

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 05 augustus 2014 11:17

Man met bijzondere hond

Een man komt met zijn hond een café binnen en bestelt twee glazen whisky bij de juffrouw achter de bar. Hij proost met de hond en ze drinken beide hun glas leeg. Het meisje dat achter de bar staat is stomverbaasd en vraagt: "Kan uw hond nog meer kunstjes?". "Jazeker", zegt de man, "hij kan zelfs een vrouw bevredigen".
Nieuwsgierig geworden neemt het meisje de man en zijn hond mee naar een kamertje boven. Ze kleedt zich uit en gaat verwachtingsvol op bed liggen. De hond kijkt haar aan en doet verder niets.
"Het is ook altijd hetzelfde met jou!", schreeuwt de man tegen de hond, "ik doe het je nu nog een keer voor".

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 28 juni 2013 07:22

Wie heeft mijn vrouw gewipt!?

Er komt een gozer met een revolver een café binnen: “Wie van jullie heeft mijn vrouw gewipt?” Het is muisstil als er achterin vanonder een tafel een zacht stemmetje zegt: “Zoveel kogels heb jij nooit bij je…”

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 14 mei 2013 06:26

Hoeveel een pint bier kost

Een Limburger, een Brabander en een Belg zitten in een café te praten over hoeveel het kost om een pint bier te drinken…
Zegt de Limburger: “in mijn stamkroeg betaal je de eerste 4 pintjes zelf, en de 5de krijg je gratis.”

Zegt de Brabander: “bij ons betaal je de eerste 3 zelf en de 4de is al gratis.”
Zegt de Belg: “bij ons is er een café waar je vanaf de 1ste pint al gratis drinkt. Na een pint of 10 krijg je zelfs de sleutel van een kamer boven en daar kan je dan nog genieten van een hele nacht gratis seks met meerdere partners.”

De Limburger en de Brabander geloven hem niet maar de Belg houdt voet bij stuk.
Vraagt de Limburger: “heb je dat zelf echt meegemaakt ?”
“Nee”, zegt de Belg, “maar mijn zus wel”

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 26 maart 2013 07:42

100 jaar

Opa Max is 100 jaar oud geworden en Jantje is op zijn feestje. Ze gaan een ritje maken. Na dat ritje gaan ze in een café zitten. Jantje vraagt aan opa: "Wat vond u het leukste van uw verjaardag, opa? "Opa zegt: "De borden aan de snelweg waarop stond: Max 100!"

Gepubliceerd in Moppentrommel
StartVorige123456VolgendeEinde
Pagina 1 van 6