RobdeVries.net | RobdeVries.info | RdeVries.net

uit Enschede

Item gefilterd op datum: mei 2015
maandag, 18 mei 2015 11:31

Oude attractie

Op de kermis verdrongen de mensen zich om de hoge duiktoren, wachtend op de aangekondigde schoonspringer. Eindelijk kwam er een wankele oude man, zwaar leunend op een stok, te voorschijn, pakte de microfoon en kraaide:
"Goeienavond, mensen, ik ben 99 jaar oud en zal jullie versteld doen staan. Ik klim zo meteen boven op die toren en duik dan omlaag in
die kleine tobbe met water daar. Zijn jullie zo ver?"
"Nee, nee, niet doen!" riepen de mensen ontzet.
"Dan niet," zei de man.
"Volgende voorstelling om 10 uur."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 mei 2015 11:27

Te snel ritme

Toen ze terugkwam van een verre vakantie vernam Katie dat, tijdens haar verlof in het buitenland, haar grootvader overleden was. Als goede kleindochter ging ze dadelijk bij haar 95 jarige grootmoeder om te condoleren.

Aangezien ze wist dat opa in blakende gezondheid verkeerde toen ze op reis vertrok, vroeg ze aan grootmoeder waaraan opa overleden was.
"Mijn kindje" antwoordde ze," grootvader kreeg een hartaanval vorige zondagmorgen toen we de liefde bedreven."
Waarop Katie reageerde met te zeggen dat seks voor mensen van bij de honderd toch af te raden was.
"Maar nee, mijn schatje," antwoordde oma, "reeds enkele jaren lang, gelet op onze ouderdom, hadden we ons voorgenomen dat het beste ogenblik voor ons beiden om seks te hebben het ogenblik was dat op zondagmorgen de kerkklokken begonnen te luiden..... dat was voor ons het juiste ritme, niet te snel, niet te traag, gewoon erin bij de Ding, eruit bij de Dong......"

Plotseling moest oma een traantje wegpinken, waarop ze zei:
"...en had die verdomde ijscokar niet voorbijgereden, dan had opa nog steeds geleefd."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 mei 2015 11:20

Controleren

Kleine Jefke bezocht samen met zijn vader een paardenveiling. Hij keek toe als zijn vader bij verschillende paarden zijn handen liet glijden over de benen, romp en borst van de dieren. Kleine Jefke vraagt:
"Papa, waarom doe je dat?"
Pap antwoordt:
"Omdat, wanneer ik paarden koop, ik wil weten of de paarden gezond en in goede conditie zijn."
Jefke kijkt bezorgd en zegt:
"Pappie, ik denk dat onze postbode mamma wil kopen...."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 mei 2015 11:19

Biertje?

Een man loopt een café binnen met zijn laatste 50 euro . hij bestelt daar voor zijn laatste geld een blad bier. Hij drinkt deze op, hij loopt daarna stom dronken naar buiten. Bij een weiland met prikkeldraad, hangt hij over het prikkeldraad om daar over te geven. Dan komt er een homo voorbij.Die denkt: "Dit is mijn kans!"

De homofiel trekt de broek van de overgevende man omlaag, doet zijn ding en trekt de broek weer omhoog. De homo vond het toch wel zielig om niets te geven voor zijn genot en steekt 50 euro in de man zijn kontzak. De man komt bij en voelt daar het briefje van 50 euro in zijn zak. Hij loopt weer het café binnen en besteld weer voor 50 euro bier. Hij drinkt het op en weer zat loopt hij het café buiten. Bij hetzelfde weiland wordt er weer zo ziek.

Dezelfde homo komt weer voorbij en denkt dit is mijn GELUKSDAG! Hij trekt weer bij de man de broek omlaag en doet zijn ding. Als hij klaar is, gaat de broek weer omhoog en er word weer 50 euro in de man zijn kontzak gestoken. De man komt weer bij en voelt in zijn kontzak. Hij gaat het café binnen en bestelt deze keer voor 50 euro cola, de barman vraagt:
"Hoezo wil je nu cola, net had je voor hetzelfde geld bier besteld."
"Ja," zegt de man: "Maar van jouw bier krijg ik zo'n schralen kont

Gepubliceerd in Moppentrommel

Socialisme
Je hebt 2 koeien en je geeft er 1 aan je buurman die géén koeien heeft.

Communisme
Je hebt 2 koeien. De regering neemt ze allebei af en geeft je een beetje melk.

Fascisme
Je hebt 2 koeien. De regering neemt ze allebei af en verkoopt je melk.

Nazisme
Je hebt 2 koeien. De regering neemt ze allebei af en schiet je vervolgens neer.

Bureaucratie
Je hebt 2 koeien. De regering neemt ze af, schiet er ééntje dood, melkt de andere en giet de melk dan weg...

Traditioneel kapitalisme
Je hebt 2 koeien. Je wisselt er één voor een stier, je kweekt een hele kudde koeien, verkoopt die én gaat leven van de rente.

Lehman Brothers en Fortis kapitalisme
Je hebt 2 koeien. Je verkoopt er 3 aan een dochteronderneming in Korea en gebruikt daarvoor het krediet dat je via je schoonmoeder hebt aangevraagd bij een Brusselse bank. Vervolgens voer je een ruil door met een Amerikaans bedrijf om je 4 koeien op te kopen en aan je terug te schenken, zodat je de belastingen op de 5 koeien kanterugtrekken. De subsidies die Europa je uitbetaalt voor de melk van je 6 koeien investeer je via een stroman in je Koreaanse dochteronderneming. In je jaarrapport geef je 8 koeien aan mét een optie op een 9 de . Je verkoopt 3 koeien om een Amerikaanse kwekerij te kopen en wordt vervolgens op Amerikaanse veemarkt ontmaskerd omdat je eigenlijk niets van koeien weet. Je beweert achteraf dat je niet begrijpt dat je stallen leeg staan en je vliegt achter slot en grendel... .

Amerikaans systeem
Je hebt 2 koeien. Je verkoopt er 1 en dwingt de andere om melk voor 4 te geven. Je bent verbaasd als het beest doodvalt.

Waals systeem
Je hebt 2 koeien. Je gaat in staking omdat je er 3 wilt.

Japans systeem
Je hebt 2 koeien. Je manipuleert hen genetisch zodat ze tien keer kleiner worden dan een normale koe én zodat ze twintig keer méér melk geven.

Duits systeem
Je hebt 2 koeien. Je manipuleert ze genetisch zodat ze 100 worden, maar één keer per maand moeten eten én zichzelf melken.

Brits systeem
Je hebt 2 koeien. Ze zijn alle twee gek.

Italiaans systeem
Je hebt 2 koeien, maar je weet niet juist waar... . En nu ga je spaghetti eten.

Russisch systeem
Je hebt 2 koeien. Je telt ze en ontdekt dat je er 5 hebt. Je telt ze opnieuw en ontdekt dat je er 30 hebt. Je telt ze opnieuw en ontdekt dat het er 17 zijn. Je stopt met tellen en opent je 4 de fles wodka van deze ochtend.

Frans systeem
Je hebt 2 koeien. Ze zijn de belangrijkste koeien ter wereld.

Zwitsers systeem
Je hebt 500 koeien, maar géén enkele is van jou. Je verdient geld door ze voor "onbekende" buitenlander bij te houden.

Hindu systeem
Je hebt 2 koeien en je aanbidt ze.

Vlaams/Nederlands systeem
Je hebt één koe en je trouwt er mee.

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 15 mei 2015 00:17

Top punt

Wat is het top punt van sadisme........ antwoord: een blinde tegen zijn hoofd aan slaan en zeggen die zag je niet aankomen.

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 15 mei 2015 00:16

Jantje en zijn oma

jantje en zijn oma gaan naar de supermarkt. jantje ziet 2 euro liggen vraagt jantje aan zijn oma mag ik dat oppakken? zegt oma nee want alles wat op de grond ligt is vies. drie straten verderop vind jantje 20 euro. vraagt die weer mag ik dat op pakken? zegt oma nee want alles wat op de grond ligt is vies. daarna valt oma over een bananenschil vraagt oma kan je me helpen jantje zegt: nee want alles wat op de grond ligt is vies.

Gepubliceerd in Moppentrommel