RobdeVries.net | RobdeVries.info | RdeVries.net

uit Enschede

donderdag, 23 maart 2017 09:07

Jarenlang hoofdpijnen

Na jarenlang door geweldige hoofdpijnen te zijn geteisterd, ging Bert eindelijk naar een dokter. Na een langdurig onderzoek zei de dokter: “Ik heb goed nieuws en slecht nieuws.

Het goede nieuws is dat ik voor uw hoofdpijn een kuur heb. Het slechte nieuws is dat uw testikels zoveel druk op uw ruggengraat geven, dat het vreselijke hoofdpijnen veroorzaakt.

Het enige wat ik kan doen, is u castreren om die druk weg te nemen.” Bert was geschokt en werd depressief en wist niet wat hij moest doen. Een leven zonder seks was niet erg aantrekkelijk, maar met zijn vreselijke hoofdpijnen had hij daar over het algemeen toch weinig zin in. Hij besloot om zich te laten castreren.

Toen hij na de operatie het ziekenhuis uit liep, en voor het eerst in twintig jaar niet door hoofdpijnen werd geteisterd, voelde hij zich een heel ander mens, Ondanks het feit dat hij iets miste. Hij stond aan het begin van een nieuw leven. Om dat gevoel van een nieuw begin te vieren, besloot hij om een herenzaak in te gaan en een nieuw pak te kopen. Toen hij een herenzaak in liep zei hij tegen een oude verkoper dat hij een pak wilde kopen. De verkoper zei: “Ik zie dat u maat 44 nodig hebt.” Verbaasd keek Bert naar de verkoper en zei lachend: “Hoe weet u dat? Och meneer, ik ben al 40 jaar in deze zaak en heb daar een hele goede kijk op.”

Bert paste een pak en keek in de spiegel. Het pak zat hem als gegoten. “U moet daar een mooi overhemd bij kopen”, zei de verkoper. Bert was het daar wel mee eens. De verkoper zei: “U heeft maat 34 van mouwen en 16 van nek.” “Het is gewoon verbazend hoe u dat zonder te meten kan zien”, zei Jos.

“Och meneer, na 40 jaar is dat echt niet zo moeilijk.” Bert paste het overhemd, en ook dat was precies op maat. “Nu wij toch bezig zijn”, zei Bert, “laat mij eens wat schoenen zien die goed bij dit pak staan.”

De verkoper keek naar Bert zijn voeten en zei: “Maat 44 niet?” Weer verbaasde het Bert dat die verkoper dat zonder te meten kon zien. Na de schoenen, die perfect pasten, te hebben geprobeerd, zei de verkoper: “Natuurlijk wilt u ook nieuw ondergoed hebben?”

Hij keek even naar Jos zijn taille en zei: “Maat 36 niet?” Een beetje triomfantelijk zei Bert toen: “Nee hoor, deze keer heeft u het mis, ik draag altijd maat 34!”

De verkoper schudde zijn hoofd en zei: “Dat moet u beslist niet doen. Maat 34 is voor u te strak en drukt uw testikels tegen uw ruggengraat, iets wat vreselijke hoofdpijnen kan veroorzaken!”

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 16 juni 2015 09:22

De stagiair

Een dokter vraagt aan zijn stagiair om hem een voormiddag te vervangen. Toen hij terug kwam vroeg hij natuurlijk of alles goed verlopen was.
"Ik denk het wel," was het antwoordt.
"Mijn eerste patiënt kwam binnen met verschrikkelijke hoofdpijn."
"En wat hebt je gedaan," vroeg de dokter?
"Dafalgan voorgeschreven," was het antwoordt.
"Uitstekend," zei de dokter.
"Mijn tweede patiënt had geweldig last van maagzuur."
"En...?" vroeg de dokter.
"Ik heb Maalox voorgeschreven."
"Weer uitstekend," zei de dokter.
"Mijn derde patiënt was een hele mooie vrouw, zij kwam nogal hysterisch binnengelopen, kleedde zich volledig uit, ging op de tafel liggen. Ze riep: Help mij alstublieft, dokter, het is al vijf maanden geleden dat ik nog een man heb gezien."
Waarop de arts vroeg:
"En wat heb je daar mee gedaan?"
"Oogdruppels voorgeschreven."

Gepubliceerd in Moppentrommel
donderdag, 30 april 2015 09:03

Oud vrouwtje

Komt een oud vrouwtje bij de doktor en zegt:
"Doktor, ik heb de laatste tijd last van winderigheid . Maar ze stinken niet en je kunt ze ook niet horen. Geloof het of niet, maar ik heb er net ook al een paar gelaten."
"Ik denk dat ik een oplossing heb" antwoord de doktor en schrijft een recept voor mevrouw uit, "Probeer dit maar een week en kom dan terug."

Een week later komt het oude vrouwtje weer bij de doktor, maar ze is nu een beetje kwaad. Het oude vrouwtje zegt:
"Doktor, ik begrijp het niet. Ik laat nog steeds evenveel winden, maar nu stinken ze ook nog."
"Goed zo!" antwoord de doktor, "Uw reukorgaan werk weer. Nu moeten we nog iets aan uw gehoor doen."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 30 maart 2015 10:21

Beurt

Een pas getrouwde vrouw klaagt bij de dokter dat haar man helemaal geen liefde met haar bedrijft.
'Nou, ' zegt ie, 'komen jullie beide maar morgen op het spreekuur.'
De volgende dag komen ze samen langs. De dokter vraagt aan de pas getrouwde vrouw of ze zich uit wil kleden. Als ze helemaal poedelnaakt is, laat de dokter zijn broek zakken en geeft, onder het toeziend oog van de pas getrouwde man, de vrouw een flinke beurt.
'Zo. ' zegt de dokter droog tegen de man, 'Dit moet 3 à 4 keer per week gebeuren.'
Waarop de man zegt: 'Moet ik dan elke keer meekomen?'

Gepubliceerd in Moppentrommel
zaterdag, 06 december 2014 17:08

Slingerschijt

Een man komt bij de dokter omdat ie ongelofelijke diarree oftewel slingerschijt heeft. De dokter geeft um een potje Norit mee en maakt de afspraak om over twee weken nog even te kijken hoe het gaat. Hij maakt echte een klein foutje en geeft hem een pot zware Valium mee…… Als de dokter na 3 weken nog niets van hem heeft gehoord belt hij de patiënt en vraagt hem hoe het gaat…… de man zegt: “Ik zit tot mijn kin in de stront maar het ik kan me er niet druk om maken..”

Gepubliceerd in Moppentrommel
dinsdag, 26 augustus 2014 11:33

Huisarts bezoek

Op maandagochtend gaat meneer de Koning naar de huisarts, omdat hij bijna niet meer kan praten van het schreeuwen en aanmoedigen van zijn voetbalclub op zondag. Hij belt aan bij het huis van de huisarts. De vrouw van de huisarts doet open en vraagt: “Wat is er meneer de Koning?” Meneer de Koning zegt heel hees en nauwelijks hoorbaar: “Is uw man thuis?” De vrouw van de huisarts kijkt naar rechts en naar links in de straat en zegt ook op zachte toon: “Nee, kom maar binnen.”

Gepubliceerd in Moppentrommel
zaterdag, 21 juni 2014 13:48

Miljonair

Een miljonair komt bij de dokter en laat zich onderzoeken. De dokter zegt dat de man een hersentransplantatie moet ondergaan omdat hij anders na 3 weken zal overlijden. De miljonair zegt dat geld geen rol speelt als hij maar goede hersenen krijgt. De dokter kan de man zelfs laten kiezen uit 3 soorten hersenen. De miljonair vraagt uit welke soorten hersenen dan wel. “Nou; je kunt hersenen krijgen van een priester, die van een agent en die van een blondje. Die van de priester zijn 50.000. Die van de politie zijn 100.000. En die van het blondje 90.000.000.” De miljonair vraagt meteen waarom de hersenen van het blondje zo duur zijn. “Tja,” antwoordt de dokter, “die zijn nog nooit gebruikt.”

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 november 2013 08:26

Sigaretten

De dokter: “En hoeveel sigaretten rookt u per dag?”
De man: “Vijf pakjes per dag dokter, maar alleen na de middag.”
De dokter: “En wat doet u dan ’s ochtends?”
De man: “Hoesten dokter, niks dan hoesten”

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 18 november 2013 08:21

Afnemende sex

“Wanneer neemt bij een man zijn belangstelling voor s**s af, dokter?” Vraagt een kennelijk oververmoeide vrouw.
“Direct na zijn overlijden, mevrouw,” stelt de geneesheer haar allesbehalve gerust.

Gepubliceerd in Moppentrommel
woensdag, 06 november 2013 08:52

Koop maar nieuwe

Chirurg: "Het spijt me verschrikkelijk, maar we moeten u opnieuw opereren. Ik heb mijn handschoenen in uw buik laten zitten." Patient: "Doe geen moeite, hier hebt u geld en koop maar een paar nieuwe handschoenen!"

Gepubliceerd in Moppentrommel
Pagina 1 van 9