RobdeVries.net | RobdeVries.info | RdeVries.net

uit Enschede

vrijdag, 15 juni 2018 14:32

Vreemdgaan

Twee Nederlanders en een Belg praten over hun relatie.
Zegt de ene Nederlander: Volgens mij gaat mijn vrouw vreemd met een timmerman! Ik vond zaagsel onder het bed.
De andere Nederlander zegt: Volgens mij gaat mijn vrouw vreemd met een metselaar! Ik vond cement onder het bed.
Zegt de Belg: Volgens mij gaat mijn vrouw vreemd met een paard! Een paard?...vragen de twee Nederlanders verbaasd.
Ja, zegt de Belg, want ik vond gisteren een ruiter onder het bed!

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 15 juni 2018 14:27

oeps

Herma is een paar dagen van huis geweest om haar zieke moeder te verzorgen. Als ze weer thuiskomt, zegt haar zoontje Bobbie tegen haar: - Mamma, zal ik jou eens iets vertellen? Gisteren zat ik in jullie slaapkamer onder het bed te spelen en toen kwam pappa met de buurvrouw binnen. Ze waren allebei naakt. De buurvrouw ging in bed liggen en pappa kroop op haar en... Herma legt haar hand op de mond van Bobbie en zegt: - Stop... geen woord meer! Wacht tot je vader thuiskomt en vertel hem dan precies wat je gezien hebt. Een paar uur later komt Herma's man thuis en ze roept hem toe: - Smerige vuilak! Bij jou blijf ik niet! - Waarom niet? Vraagt de man verbaast. - Nou Bobbie, vertel het maar. - Gisteren zat ik in jullie slaapkamer onder het bed te spelen en toen kwam pappa met de buurvrouw binnen. Ze waren allebei naakt. De buurvrouw ging in bed liggen en pappa kroop op haar en toen deden ze precies het zelfde wat mamma met oom Henk deed toen pappa vorige zomer op zakenreis was!

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 11 september 2017 13:48

Vijgenblad

Piet bezoekt met zijn vrouw een museum. Vooral de doeken van Rubens trekken zijn speciale aandacht. Alhoewel het vrouwelijk geslachtsdeel met een vijgenblad is bedekt, vallen Piet zijn ogen bijna uit hun kassen. Hij blijft net zolang naar het schilderij kijken tot dat zijn vrouw dat opvalt, waarop ze de opmerking maakt:
"Waar wacht je eigenlijk op Piet? De herfst is nog lang niet in aantocht hoor."

Gepubliceerd in Moppentrommel
donderdag, 23 maart 2017 09:15

Een vijfling

Een man gaat naar ‘t ziekenhuis waar zijn vrouw is bevallen. Bij zijn aankomst zegt de verpleegster: ”Gefeliciteerd meneer, jullie hebben een vijfling gekregen. Vijf gezonde jongens.”
“Dat dacht ik al”, zegt de man, “Ik heb ‘n leuning als een schoorsteen.” De verpleegster antwoordde: “Dan zou ik er maar eens over denken om die schoorsteen te laten vegen, want de baby’s zijn allemaal zwart.”

Gepubliceerd in Moppentrommel
donderdag, 23 maart 2017 09:13

Ruzie gehad met het vrouwtje

Op een avond loopt Harry zijn stamcafé binnen en zegt: “Wim, geef me snel een groot glas bier. Ik heb net ruzie gehad met het vrouwtje.” “Oh ja?” zegt Wim. “En hoe verliep het deze keer?” “Toen het voorbij was,” antwoorde Harry, “kwam ze op handen en voeten bij me.” Echt waar?” zegt Wim “Dat is verrassend! En wat zei ze?” Ze zei: “Kom onder dat bed vandaan, vuile schijterd!”

Gepubliceerd in Moppentrommel
donderdag, 23 maart 2017 09:05

De vrouw beledigen

Een familie zit gezamenlijk aan tafel, plots vraagt de zoon aan zijn vader: “Papa, hoeveel soorten borsten zijn er?”

De vader is door de vraag eerst even in de war, maar antwoordt dan: “Nou zoon, er zijn 3 soorten borsten. In hun jaren “20 zijn de borsten van een vrouw als meloenen: rond en mooi stevig. In hun jaren “30, “40 en “50, ze zijn als peren: Nog steeds lief, maar de zwaartekracht heeft er effect op. Vanaf 60 jaar ze zijn ze niets meer dan uien.”

– “Uien?”, vraagt de zoon ​​verbaasd. “Ja, uien.. als je er alleen al over denkt maken ze je aan het huilen!”

De vrouw en dochter horen dit verhaal en zijn woedend. Vervolgens vraagt de dochter:
-“Mam, hoeveel soorten penissen zijn er?”

De moeder glimlacht en zegt: “Nou schat, een man en zijn penis gaan door drie fasen: In zijn jaren “20 is zijn apparaat als een eik: in alle weersomstandigheden standvastig en vastberaden. In zijn jaren “30, “40 en “50, is hij als een berk: Iets buigzamer, maar nog steeds heel bruikbaar. Maar dan, in zijn jaren “60, is hij net als een kerstboom.”

– “Een kerstboom!?”, zegt de dochter. “Ja! Omdat hij dan vanaf de wortel dood is en de ballen alleen nog maar decoratie zijn!”

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 18 december 2015 11:05

Sex in het donker

Er was eens een koppel dat al 20 jaar gelukkig getrouwd was. Maar altijd tijdens de sex had de man de gewoonte om het licht uit te doen voor het vrijen. De vrouw vond dat wel vreemd dus ze besloot die routine eens te doorbreken.

Tijdens het liefdesspel doet ze ineens het licht aan en ziet ze haar man haar bezig houden met een vibrator.
"Jij klootzak. Hoe kun je me na al die jaren voor zo lang bedriegen. Ik hoop dat je hier een goede reden voor hebt!"

De man kijkt haar recht in de ogen en zegt:
"Ik zal het uitleggen als jij zegt waar onze kinderen vandaan komen."

Gepubliceerd in Moppentrommel
maandag, 07 december 2015 12:56

In de toekomst kijken

Er komt een man bij de waarzegster. De waarzegster gaat met haar handen over de glazen bol en kijkt de man angstig en paniekerig aan. Ze zegt: er gaat iets vreselijks gebeuren! Je vrouw gaat morgen een pijnlijke dood tegemoet!
Zegt de man: Ja dat weet ik, maar word ik ook vervolgd?

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 20 november 2015 10:02

Wisseltruc

Een man is het beu om elke dag te moeten gaan werken, terwijl zijn vrouw de hele dag thuis mag blijven. Dus bidt hij tot God: "Vader, ik ga elke dag acht uur werken, terwijl mijn vrouw rustig thuis blijft. Ik wil haar laten zien wat ik overdag allemaal moet doorstaan, dus laat haar alstublieft voor ? dag wisselen met mijn lichaam!" God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan. De = volgende morgen wordt de man wakker als vrouw. Hij staat op, maakt het ontbijt voor zijn partner klaar, wekt de kinderen legt hun kleren voor school klaar, geeft ze eten, maakt hun lunchpakketten, brengt ze naar school. Weer thuis, neemt hij de kleren voor de stomerij, doet ze naar de wasserij, stopt nog even bij de bank om een overschrijving te doen. Dan vlug boodschappen en weer thuis alles in de kasten opbergen. Kattenbak schoonmaken, hond in bad steken, vlug de bedden opmaken, de was doen, stofzuigen, afstoffen, keukenvloer poetsen, weer naar school rennen om de kinderen op te halen, eten geven en strijken. Aardappelen schillen, groenten kuisen, vlees klaarmaken voor het avondmaal. Vaatwasser volproppen, was nog opplooien, kinderen in bad en in bed stoppen. Om 23u, uitgeteld en onvoldaan omdat niet alles klaar geraakt is, en na muizenslaapje voor tv, naar bed waar zijn (haar) partner nog een stevig partijtje wil vrijen. Ook dat nog naar best vermogen ondergaan. De volgende morgen knielt de man die vrouw werd, onmiddellijk voor het bed en smeekt: "Goede Vader, wilt U ons terug verwisselen?" God antwoordt in Zijn oneindige wijsheid: "Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje hebt geleerd. Ik zal met alle plezier alles weer in orde brengen. Maar u zult nog wel negen maanden moeten wachten... want gisteren raakte u zwanger"

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 20 november 2015 09:51

Een kleine advertentie

Mijn broer, die nog steeds niet getrouwd is, heeft verleden week eindelijk een advertentie in een krant geplaatst. Aangezien hij geen 'moeilijke' is, heeft hij maar één zinnetje gepubliceerd : 'IK ZOEK EEN VROUW !' Enkele dagen later ontving hij al honderden reacties. Wat een succes! En alle berichten hadden dezelfde dezelfde inhoud:'Kom de mijne maar halen !'

Gepubliceerd in Moppentrommel
Pagina 1 van 14