RobdeVries.net | RobdeVries.info | RdeVries.net

uit Enschede

Item gefilterd op datum: november 2015
vrijdag, 20 november 2015 10:02

Wisseltruc

Een man is het beu om elke dag te moeten gaan werken, terwijl zijn vrouw de hele dag thuis mag blijven. Dus bidt hij tot God: "Vader, ik ga elke dag acht uur werken, terwijl mijn vrouw rustig thuis blijft. Ik wil haar laten zien wat ik overdag allemaal moet doorstaan, dus laat haar alstublieft voor ? dag wisselen met mijn lichaam!" God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan. De = volgende morgen wordt de man wakker als vrouw. Hij staat op, maakt het ontbijt voor zijn partner klaar, wekt de kinderen legt hun kleren voor school klaar, geeft ze eten, maakt hun lunchpakketten, brengt ze naar school. Weer thuis, neemt hij de kleren voor de stomerij, doet ze naar de wasserij, stopt nog even bij de bank om een overschrijving te doen. Dan vlug boodschappen en weer thuis alles in de kasten opbergen. Kattenbak schoonmaken, hond in bad steken, vlug de bedden opmaken, de was doen, stofzuigen, afstoffen, keukenvloer poetsen, weer naar school rennen om de kinderen op te halen, eten geven en strijken. Aardappelen schillen, groenten kuisen, vlees klaarmaken voor het avondmaal. Vaatwasser volproppen, was nog opplooien, kinderen in bad en in bed stoppen. Om 23u, uitgeteld en onvoldaan omdat niet alles klaar geraakt is, en na muizenslaapje voor tv, naar bed waar zijn (haar) partner nog een stevig partijtje wil vrijen. Ook dat nog naar best vermogen ondergaan. De volgende morgen knielt de man die vrouw werd, onmiddellijk voor het bed en smeekt: "Goede Vader, wilt U ons terug verwisselen?" God antwoordt in Zijn oneindige wijsheid: "Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje hebt geleerd. Ik zal met alle plezier alles weer in orde brengen. Maar u zult nog wel negen maanden moeten wachten... want gisteren raakte u zwanger"

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 20 november 2015 09:58

Waar val jij op

Een zoon wil praten met zijn vader. \'s Avonds aan tafel zegt hij; \"Pa, ik ben een homo... ik val op mannen.\". Zijn vader schrikt zich een hoedje en zegt; \"Een homo???!?\". De broer en dus de andere zoon van vader begint opeens te huilen. \"Wat heb jij nou weer!? Ook geschrokken?!?\", vraagt vader. \"Nee vader, ik ben ook een homo!\", zegt de andere zoon. \"Mijn hemel!!! Is er hier dan niemand meer die gewoon van een mooie en lekkere vrouw houdt?\", reageert vader geschokt. \"Jawel hoor, ikke wel!\" zegt vervolgens de dochter.

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 20 november 2015 09:51

Een kleine advertentie

Mijn broer, die nog steeds niet getrouwd is, heeft verleden week eindelijk een advertentie in een krant geplaatst. Aangezien hij geen 'moeilijke' is, heeft hij maar één zinnetje gepubliceerd : 'IK ZOEK EEN VROUW !' Enkele dagen later ontving hij al honderden reacties. Wat een succes! En alle berichten hadden dezelfde dezelfde inhoud:'Kom de mijne maar halen !'

Gepubliceerd in Moppentrommel
vrijdag, 20 november 2015 09:37

Rapport

Jantje komt thuis van school.
Zijn vader vraagt: "Waar is je rapport?'
"Die heeft Piet want hij wou zijn vader eens flink laten schrikken..."

Gepubliceerd in Moppentrommel